Home » Doel

Doel

Gepubliceerd op 24 juli 2019 om 20:41

Wij gaan meehelpen aan de bouw van een tweede verdieping van een basisschool in Fajara. De school is nu veel te klein en daardoor zijn er kinderen die niet naar school kunnen. Wij willen ons inzetten om hen aan een school en daarmee aan goede toekomst te helpen.
Ook gaan we de kinderen een leuke tijd bezorgen met spelletjes en creatieve activiteiten. Want wat is nu mooier dan de glimlach van een kind? Met positieve aandacht voor de lokale bevolking willen we proberen hen tot zegen te zijn.

 

Motivatie

DROOM, DURF, DOE en DEEL 
(Marco Borsato, 2010)
DROOM van een betere wereld, maar besef dat die bij jezelf begint.
DURF je luxe leventje los te laten en je in te zetten voor een ander.
DOE wat je hart je ingeeft en kom in actie.
DEEL van je rijkdom en geef ook iets van jezelf.
(Gambia, 2019)


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Kees
8 maanden geleden

Mooie mensen!

anne molenaar
8 maanden geleden

Lieve mensen, heel veel plezier en Gods zegen gewenst in Gambia.. Laat jullie licht stralen voor de mensen om je heen.. en vang ook de stralende lichtjes op die je daar zult zien en ontvangen! Succes en geniet ervan!

Jan
8 maanden geleden

Jullie gaan vast vroeg naar bed vanavond. Morgenochtend vroeg begint jullie reis naar Gambia. Ik wens jullie een goede nachtrust en een heel goede reis. Allereerst jullie reis naar het land Gambia en daarnaast gaan jullie ook een reis beleven die mogelijk veel impact gaat hebben in jullie levens. Ga daarom met God en laat je leiden door zijn Geest. Deel de liefde van Jezus uit en wees bereid ook te ontvangen wat de Gambianen te bieden hebben.
Geniet van wat God jullie geeft, van Gambia en van elkaar.

Teunie de Kruijf
8 maanden geleden

Wat een prachtig stel mensen gaat morgen naar Gambia!! Ik wens jullie veel plezier en Gods zegen!! Ben benieuwd naar jullie verhalen en ervaringen. Heb het goed met elkaar!!

Natasja Dijsselhoff
8 maanden geleden

Heel veel (werk)plezier! Maak er wat moois van.

Dikke knuffel

elza Hoekstra
8 maanden geleden

En prachtig om te zien dat jullie jonge mensen zich persoonlijk inzetten voor anderen die minder hebben. Geniet van jullie Samen zijn en ook veel sterkte om te werken in de hitte. Gods zegen voor jullie allen. Samen zijn en ook veel sterkte om te werken in de hitte. Gods zegen voor jullie allen.

Henk en Sjanneke Starreveld
8 maanden geleden

Wij wensen jullie Gods zegen toe in het werk dat jullie de komende tijd gaan doen in Gambia.
Groetjes van Henk en Sjanneke Starreveld

Mieke Hoddenbagh-van Vark
8 maanden geleden

Super top van mijn nicht Angelique en mijn neef Thom om met dit project Geloof in Gambia mee te doen. Zulke jonge mensen! Dat geldt natuurlijk ook voor de andere mensen van de groep. Hopelijk gaan jullie een hele mooie tijd krijgen en doen jullie een enorme brok aan ervaring op. Wij gaan jullie volgen. Succes voor allemaal!!

B. Den Ouden
8 maanden geleden

Heb een goede tijd met elkaar en de mensen om jullie heen. Veel plezier en Gods zegen.

Joke Hoogendoorn
8 maanden geleden

Veel succes en ga met gods liefde Agnes en Kees.